Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:
α) Τα προϊόντα να είναι αμεταχείριστα, δεν έχουν ανοιχτεί και είναι στην αρχική τους συσκευασία μαζί με τυχόν συνοδευτικό υλικό
β) Η συσκευασία και το συνοδευτικό υλικό πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση
γ) Το αίτημα επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας.
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να ελέγξετε εντός 24 ωρών την ορθότητα της παραγγελίας και την ακεραιότητα των προϊόντων και της συσκευασίας. Αν εντοπίσετε λάθη, παραλείψεις ή ζημιές κατά την μεταφορά στην παραγγελία σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να μπορούμε να ζητήσουμε την νόμιμη αποζημίωση από τον μεταφορέα μας.
Έχετε το δικαίωμα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων μόνο για μή προσωποποιημένα προϊόντα ή λάθος προϊόντων εφόσον το δηλώσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή παραλαβής.

Για τα προσωποποιημένα προϊόντα που εσείς σχεδιάζετε, το mypumkin δεν επεμβαίνει στις φωτογραφίες σας και την διάταξη των σχεδίων σας, δεν επεξεργάζεται και  δεν διορθώνει τυχόν ορθογραφικά λάθη χωρίς την έγκρισή σας. Σε περίπτωση που εντοπιστεί από το προσωπικό μας κάποιο λάθος, θα γίνεται επικοινωνία μαζί σας με email και μόνο κατόπιν γραπτής σας επιβεβαίωσης θα γίνεται η διόρθωση. Παρόλα αυτά το mypumpkin δεν έχει καμία ευθύνη αν το λάθος δεν εντοπιστεί έγκαιρα από το προσωπικό μας και δεν γίνει η επικοινωνία για διόρθωση.

Σε ότι αφορά τις χρωματικές αποκλίσεις στην εκτύπωση, το mypumpkin εγγυάται το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, όμως σύμφωνα με τον επαγγελματικό χώρο των τυπογραφείων πάντα υπάρχει μια απόκλιση minimum 2-3% σε όλες τις εκτυπώσεις και το mypumpkin δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό.

Τα χρώματα που βλέπετε στον υπολογιστή ή στο κινητό πάντα διαφέρουν και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική απεικόνιση στην εκτύπωση.

Επίσης εικόνες χαμηλού φωτισμού ή πολύ χαμηλής ανάλυσης και γενικά κακής ποιότητας, δεν είναι δυνατόν αν διορθωθούν από το mypumkin καθώς δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτό που εσείς βλέπετε στην οθόνη σας.

Μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του, θεωρείται ότι το προϊόν παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και οποιεσδήποτε επιστροφές και αντικαταστάσεις δεν γίνονται δεκτές.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Καθώς το mypumpkin.gr είναι αποκλειστικά διαδικτυακό κατάστημα όλες οι επιστροφές γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών. Τα έξοδα που προκύπτουν επιβαρύνουν κατά περίπτωση:
• Στην περίπτωση υπαναχώρησης τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
• Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών μή προσωποποιημένων προϊόντων ή προϊόντων με φθορές κατά την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή στην πρώτη περίπτωση ή τον μεταφορέα στην δεύτερη.
• Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν το mypumpkin.gr. Ο αγοραστής οφείλει μόνο να κρατήσει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και τυχόν συνοδευτικό υλικό.
Σε περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε μια άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς ακόμα και στις περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων, λάθους παραγγελίας ή φθοράς κατά την μεταφορά.
Δέματα που επιστρέφονται με άλλη μεταφορική με χρέωση παραλήπτη δεν θα γίνονται δεκτά.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
• Συμπληρώνετε την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εντός της παραγγελίας σας.
• Συσκευάζετε το προϊόν ή τα προϊόντα σε κουτί μαζί με την φόρμα επιστροφής και την απόδειξη σας ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.
• Επικοινωνείτε ή επισκέπτεστε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα της Speedex Courier. Δείτε τα καταστήματα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.speedex.gr/branch.asp
• Αποστέλλετε τα προϊόντα στην παρακάτω διεύθυνση: MY PUMPKIN- ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – 22ας ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 11Α, ΤΚ 57300 ΧΑΛΑΣΤΡΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με χρέωση παραλήπτη ενημερώνοντας την μεταφορική ότι πρόκειται για επιστροφή. Στην περίπτωση της υπαναχώρησης με επιστροφή μετρητών τα μεταφορικά θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής.
Μετά την παραλαβή της επιστροφής θα γίνει έλεγχος των προϊόντων ώστε να διαπιστωθεί κατά περίπτωση αν τηρούνται οι όροι επιστροφής.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Στην περίπτωση της υπαναχώρησης και μετά τον έλεγχο της επιστροφής μπορείτε να επιλέξετε την αγορά άλλων προϊόντων αντίστοιχης αξίας ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Το πόσο που θα σας επιστραφεί θα ισούται με την αξία των εμπορευμάτων μείον το κόστος επιστροφής.
Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται πάντα μέσω μεταφοράς / κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στην φόρμα επιστροφής.